Kakva radost gospodina na traktoru! Nesvakidašnja “dostava” piva u pokretu VIDEO

Kada je sjeo na svoj traktor i krenuo za obavezama koje su ga čekale dotični gospodin nije mogao ni slutiti kakvo ga iznenađenje čeka taj dan.
Stisnuo je gas svoje “bijesne mašine” i uhvatio pravac, kad odjednom… Iza njega dolazi automobil… I to ne bilo kakav automobil. Doduše, nije neka posebna caka u tome koje je marke ili boje četvorotočkaš, već u tome šta se odigralo upravo iz ovog vozila.
Muškarac koji je sjedio na suvozačevom mjestu kroz prozor auta pruža pivo gospodinu srednjih godina koji vozi traktor. I sve to se dešava u pokretu. Začuđenog pogleda zbog onog što mu se pruža na ovaj način muškarac iz traktora vadi cigaretu iz usta, uzima flašu i stavlja je sebi iza leđa. Diže ruku i pozdravlja. Sasvim sigurno, iznenađen ali i zahvalan!

Istina, nije mnogo, flašu piva danas svako može sebi da priušti. Ipak, način na koji je cijeli događaj isceniran, ne viđa se svaki dan. Vrijedan je aplauza, zaključak je društvenih mreža na kojima se video nesvakidašnje “dostave” ovih dana šeruje i komentariše.

Ostavite komentar: