Kakva greška! Mafijaš pao “u ruke zakona” zahvaljujući kulinarskim snimcima na Jutjubu

Italijanska policija uspjela je locirati traženog pripadnika zloglasne mafijaške organizacije ‘Ndrangheta, a u tome su karabinjerima pomogle kuvarske emisije koje je mafijaš objavljivao na Jutjubu.

Potraga za raspačavačem droge traje još od 2014, objavila je talijanska policija u ponedjeljak. Traženi okrivljenik je prebjegao u Dominikansku Republiku, gdje je bio poznat samo pod imenom Marc.
Istražioci su ga dugo i bezuspješno tražili, jer se u svakodnevnom životu vješto krio. No, napravio je kobnu pogrešku kad je sa suprugom napravio kanal na Jutjubu u kojem se bavio kuvanjem italijanskih specijaliteta.
Iako nikada nije pokazivao svoje lice, policija ga je prepoznala prema tetovažama koje su bile vidljive.“Ljubav prema italijanskoj kuvinji omogućila nam je da slijedimo tragove ostavljene na internetu i društvenim mrežama”, stoji u saopštenju italijanske policije.
Policija Dominikanske Republike je prošlu srijedu uhapsila bjegunca u operaciji vođenoj uz pomoć Interpola, a u ponedjeljak je ponovno stigao na taalijansko tlo sletjevši u vazduhoplovnu luku u Milanu, prenosi Radio Sarajevo.

Ostavite komentar: