Kako vam je istaknuto poprsje? Pet tipova dekoltea i šta oni govore o vlasnicama

Dekolte se smatra najženstvenijim od svih drugih oblika izreza odjeće, jer ističe grudi i vrat.

Ovakav način isticanja prsa uobičajen je još od 11. vijeka, a već tada je bilo važno da žena istakne jedre, lijepo oblikovane i zdrave grudi. Danas je grudi moguće povećati i podići bez ugradnje silikona, hirurških operacija i neudobnih push up grudnjaka. Saznajte šta svaki tip dekoltea govori o njegovoj vlasnici i kako dobiti čvršće i podignute grudi te njegovan dekolte.

Push up dekolte

Kada se pred takvom ženom nađe određen problem, ona neće sjediti skrštenih ruku. Riješiće svaku prepreku koja se nađe pred njom i zasluženo se pohvaliti time. Vlasnica ovakvog dekoltea je izravna, efikasna i zapravo jednostavna.

Duboki dekolte

Iako će većina takvu ženu smatrati običnom ekzibicionisticom i željnom hvatanja pogleda, to zapravo uopšte nije tačno. Dok muškarci i žene promatraju takvu ženu, ona promatra njih. Usput primjećuje više nego što oni uopšte mogu razumjeti.

Sidebob dekolte

Vlasnica ovog dekoltea nije srećna ukoliko bar dvije stvari ne radi u isto vrijeme. To je prava multi – taskerica, jer uvijek ima jedan dekolte naprijed i još bar po jedan sa svake strane.

Stisnuti dekolte

Ne postoji “ne može” za vlasnicu ovako istaknutog poprsja. Ova cura je pobjednica u svemu što radi: od posla do ljubavi. Ona zna da veličina i ostale “sitne” prepreke nisu bitne – potrebna je samo volja.

Skriveni dekolte

Njegova vlasnica mora uvijek sve stvari imati pod kontrolom. S druge strane, ona jako dobro zna što radi. Za nju snaga nije u davanju, već u onome što će ponuditi naknadno, piše Ava.

Ostavite komentar: