Japanac ratuje za Ruse u Ukrajini i voli Đokovića: Uvijek me zanimao tenis VIDEO

Japanski dobrovoljac Dai, ratuje za Ruse u Ukrajini, a tokom razgovora sa američkim jutjuberom Patrikom Lankasterom otkrio je voli Novaka Đokovića, kako kaže, “ruskog tenisera”.

Dai je koristio automatski prevodilac na telefonu kako bi komunicirao sa Lankasterom, jer ne govori ruski jezik. Kaže da voli Rusiju i Novaka Đokovića, samo što je pogriješio, prvi teniser svijeta je Srbin, a ne Rus, prenosi “Fer portal”.
“Volim Rusiju, uvijek me je zanimao tenis. Volim tenisera Đokovića, on je Rus”, rekao je japanski dobrovoljac, koga je izgleda Nole greškom inspirisao da dođe u Ukrajinu i bori se za Rusiju.

Dai priznaje da mu smeta što mediji u Japanu negativno piši o Rusiji.

Frustriran je zbog negativnog stava o Rusiji zbog rata u Ukrajini, a prizanje da dobija prijetnje od ljudi putem internet.

Želi umrijeti kao ratnik

“Ne znam mnogo o teškim političkim pitanjima, ali nemoguće je da je samo jedna strana loša”, rekao je Dai, a kaže da želi da umre kao ratnik.

Japanac je pripadnik čuvene Internacionalne brigade “Pjatnaška”, kojom komanduje Ahra Avidzba, poznatiji kao “Abhaz”.

Jedinicu čine uglavnom Abhazi, ali i Česi, Slovaci, Osetini i borci drugih nacionalnosti. Avizdba je učestvovao u bitkama za Saur-Mogilu, Ilovajsk, Marinku, kao i u borbama u oblasti Debaljceva i na aerodromu u Donjecku.

Ostavite komentar: