“Izjeda me živog”: Imao seks sa majkom svoje sadašnje djevojke – ovo je njegova priča

Neimenovani 21-godišnji mladić je na Redditu napisao kako je prije dvije godine spavao sa majkom svoje djevojke.

“Bilo je to prije nego sam upoznao svoju djevojku, znam da nisam ništa kriv, ali to što se dogodilo me živog izjeda”, rekao je i napomenuo kako je u to vrijeme radio kao lični trener, prenosi “24sata.hr”.

Majka njegova djevojke bila je u srednjim 40-im godinama, ali izgledala je kao da joj je 25.

“Zainteresovala se za mene i nekoliko puta me pozvala da izađemo. Vodili smo ljubav više puta, ali nakon nekog vremena mi je rekla da nije u redu da neko njenih godina bude sa mnom. Rekla mi je da sam premlad”, nastavio je.

Kaže da su se razišli i vjerovao je da je više nikad neće vidjeti, ali jako se prevario. Prije nekih godinu dana upoznao je djevojku u koju se zaljubio ‘do ušiju’, a prije dva mjeseca pozvala ga je da upozna njenu porodicu.

“Šokirao sam se kad me dovela u kuću u kojoj sam bio intiman sa onom ženom. Osjećao sam se kao da je to neka šala. I prije nego što sam je ugledao shvatio sam da sam izlazio sa samohranom majkom, a sad sam intiman s njenom kćerkom”, nastavio je.

Ali, šokovima tu nije bio kraj. Ušao je u kuću a djevojka ga je upoznala i sa mamom i tatom koji su u braku već 20 godina.

“Shvatio sam tad da nije bila samohrana majka kako je govorila i da sam poslužio kao igračka udatoj ženi. Osjetio sam sram”, dodao je.

Nakon upoznavanja, majka njegove djevojke ga je nazvala i upozorila da nikad ne smije reći njenoj kćerki da su bili ljubavnici.

“Rekla mi je da će me djevojka mrziti jer ću ja biti krivac za raspad njene porodice. Tako sam zapeo u čuvanju te tajne. Sad me muče skori praznici, jer djevojka želi da ih provedemo u kući njenih roditelja. Moja je 1.000 kilometara daleko tako da se ne mogu izvući, a i već sam joj rekao kako ne planiram ići kući.

Moraću sjediti za stolom i uživati u večeri sa ženom s kojom sam imao aferu, s njenim mužem i kćerkom u koju sam zaljubljen”, dodao je, a prenosi “The Sun”.

Ostavite komentar: