Internet bruji o sakou srpskog ambasadora u Poljskoj: “Dugme od kojeg strepi cijela Evropa” FOTO

Ambasadori, ljudi koji bi trebalo da reprezentuju Srbiju na najbolji način, bez mnogo talasanja i blamova. To je u teoriji. U praksi je malo drugačije.

Nekad početkom godine se pisalo o amabasadoru u Maroku koji je plivao sam za časni krst u svom bazenu, okačio fotke na internet, a onda ih i obrisao kad je valjda shvatio (ili su mu rekli) kako to izgleda.

Ipak spotlight mu je sad preuzeo amabasador u Poljskoj, jer je osvanula njegova fotografija na društvenim mrežama, a u prvom planu i pre svega dugme na sakou, koje preti da postane opasno oružije.

Na slici je Nebojša Košutić amabasodor Srbije u Poljskoj, koji pokriva i Litvaniju na nerezidencionalnoj osnovi. Košutić je tako u Viljnusu predao akreditive, međutim mnogo više od same svrhe posete privuklo je njegovo odelo, koje je, najblaže rečeno, neprimjereno za ovu posjetu.

„Prvo dugme Srbije“; „Ne dao bog da je izdahnuo malo jače i ispalio dugme u predsednika Litvanije, ubio bi ga na mestu“; „Čarobni svet srpske diplomatije“; „Ambasador Srbije u Poljskoj i neki lik koji se lepo obukao“; „Pre i posle centrifuge na 1200 obrtaja“; samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

 

Ostavite komentar: