Ima se – može se! Novi trend zavladao svijetom, milioneri kupuju najčistiji vazduh

Naša planeta je po svemu sudeći, poput jednog velikog tržnog centra…

Određeni regioni smatraju se luksuznim, dok su tu i oni standardni i nešto pristupačniji. Zaboravićemo na njih, barem na trenutak, a fokusiraćemo se na milionere koji su počeli da se bave udisanjem milionerskog vazduha.

Po svemu sudeći, svaki imućni čovjek dostigne trenutak u svom životu kada ima više nego dovoljno novca za život, posjeduje sve što je ikada želio i kreće da troši svoje bogatstvo čak i na stvari koje su po svojoj prirodi besplatne.

Upravo tu na scenu stupa online “buvljak” za milionere, HushHush.com, koji je počeo da prodaje flaširani kiseonik. Pitate se da li je taj kiseonik drugačiji od onog koji vi udišete? Da li je po nečemu kvalitetniji, jer milioneri ne bi željeli da udišu bilo koji “prirodni” vazduh, zar ne?

Pa, po svemu sudeći, Million-air flaširani kiseonik sadrž vazduh iz najčistijih djelova svijeta, poput južnoameričkih Anda, kanadskih Roki planina ili Lake distrikta. Najskuplja flaša koja je u ponudi potiče – vjerovali ili ne – sa Mont Everesta i košta 455.700 dolara.

Takođe, možete dobiti flaše sa vazduhom sa Alpa, Himalaja, Arktika i iz Škotske takođe. Kako kompanija koja se pobrinula da popuni ovu “prazninu” na tržištu kaže, njihov cilj nije samo obično disanje, već će njihov flaširani vazduh pružiti imućnim individuama da udahnu malo svoje domovine, ukoliko su je napustili i odselili se u potrazi za srećom.

Kako možemo da zaključimo, svaka roba nalazi svog kupca – ukoliko vas ove flaše intrigiraju i željeli biste da ih probate, znajte da će vas koštati od 303.500 pa sve do pola miliona dolara, piše Luxlife.rs.

Ostavite komentar: