Igra sudbine! Ispovijest bivše časne sestre koja je sada srećna majka šestoro djece VIDEO

Nedavno je bivša časna sestra, Amerikanka Keri, na TikToku objavila video koji je brzo postao viralan, a u kojem kaže da je nakon pet godina koje je provela kao časna sestra odlučila da napusti samostan.

Danas je mama šestoro djece, a odluka o izlasku iz samostana bila joj je, smatra, najbolja odluka koju je donijela.

“Svog supruga sam upoznala brzo nakon što sam izašla iz samostana, a u roku od godinu dana već sam bila u braku i čekala svoje prvo dijete”, ispričala je nekadašnja “Hristova zaručnica”.

A iako su joj mnogi, kaže, govorili da srlja u ljubavnu vezu i da to neće ispasti dobro, danas je srećno udata majka šestoro djece.

“Nije mi čudno i ne krivim ih što su mislili da će nakon pet godina izoliranog samostanskog života veza brzo propasti”, rekla je Keri, ali sve je, dodaje, ispalo savršeno, a ona se super snašla u ulozi supruge i majke.

 

@carriechuffPeople definitely thought I was rushing into it, and I truly don’t blame them, but thankfully it worked out so perfectly! 🥰

♬ Know Yourself – Drake

Njen video je dobio mnogo lajkova i komentara podrške, a svi su se složili da ‘kad upoznaš pravu osobu, jednostavno znaš'…

“Ja sam se zaručila i udala mjesec dana nakon što sam upoznala supruga, pet godina smo u braku”, napisala je druga žena, dok su se neki pitali nije li redovnički poziv ‘zauvijek’ i možeš li nakon njega uopšte stupiti u brak…

“Nisam još bila položila ‘doživotne zavjete'”, odgovorila je bivša časna sestra i objasnila da časne sestre dvaput polažu zavjete, takozvano ‘prvo’, pa onda ‘doživotno zavjetovanje’, ali da se čak i nakon doživotnog, u zavisnosti od situacije i razloga, može dobiti dozvola za izlazak iz samostana, prenosi “Vecernji.hr”.

 

Ostavite komentar: