Hit! Komšinici ostavili poruku da tokom noći ne „vrišti kao svinja”, ona im brzo odgovorila

Jedna žena podijelila je na društvenim mrežama neprijatno iskustvo o tome kako je, poslije noći provedene sa svojim partnerom, dobila ljutitu poruku od komšija koji je mole da prestane da „vrišti kao svinja”.

Žena iz Velike Britanije, otkrila je da su je komšije osramotile, jer je u poruci napisano da „vrišti, odnosno grokće kao svinja tokom odnosa”.

„Gnjevnu protestnu notu komšija”, ona je podijelila na Tviteru: „Možete li, molim vas, prestati da grokćete i vrištite kao svinja dok imate odnose!? Svima nam je muka od toga!!! U potpisu – komšije”.

Shvativši cijelu situaciju opušteno, žena je odgovorila: „Baš sam bila ubijeđena da u tim situacijama zvučim kao oduševljena žena iz reklame za šampon, ali, šta je – tu je”.

Od postavljanja ovog odgovora na Tviter, više od 20.000 korisnika je označilo da im se poruka dopada. Takođe je pristiglo na desetine komentara ljudi koji ženu podržavaju. Ipak, ona je kasnije rekla, da, iako je u početku sve shvatila bezazleno, na kraju se zbog poruke u kojoj je upoređuju sa svinjom, osjećala „nelagodno”.

Zaključila je: „Da su tu poruku malo bolje formulisali, možda bih i nešto promijenila, ovako ću vejrovatno biti još glasnija”, piše Informer.

Ostavite komentar: