Gipsane životinje na ogradi su prošlost: Ovaj domaćin je otišao korak dalje FOTO

U našoj zemlji, pogotovo u onim dijelovima gdje ima puno gastarbajtera, ljudi vole da grade neobične kuće koje privlače pažnju i o kojima se nadaleko i naširoko priča.

Ponekad se stavljaju gipsani labudovi, nekad lavovi na kapije, neobične fontane ili bazeni u dvorištu, a u ovom slučaju je u pitanju sama fasada kuće.

Na Fejsbuk stranici “Vlasi na kvadrat” pojavila se fotografija kuće navodno nastala u Istočnoj Srbiji, a na kojoj se vidi kako je jedna porodica ukrasila svoj dom. Naime, na staklenim fasadnim blokovima kuće na sprat, bilo je ispisano ime “Ljubiša” i to duž čitavog zida, koliko se u širini prostirao sprat.

U komentarima koji su nakon roga uslijedili, korisnici Fejsbuka su se smjenjivali u šalama na račun neobične fasade, ali ubjedljivo najviše pažnje su pobrale majka i kćerka.

Kada je njena kćerka napisala o kom mjestu se radi, te i da je slika prava, majka i dalje nije mogla da povjeruje, a kćerka joj je rekla da je nemoguće da je ne zna jer je zna cijelo selo. Svakako, veoma brzo se saznalo i koji Ljubiša je u pitanju i koje selo, tako da je misterija riješena donekle.

Ono što je ipak većinu pratilaca stranice zanimalo jeste prepoznatljiva dekoracija ovog kraja, kada se radi o dvorištu – lavovi na kapiji i svi su se pitali gdje su oni, prenosi Kurir.

Ostavite komentar: