FOTO – Brazilka brutalno prebila razbojnika koji je pokušao da je opljačka, on sam tražio da zove policiju

08.01.2019. | 02:05

Brazilska UFC takmičarka Polijana Vijana doživela je tokom vikenda neugodnost kada je muškarac pokušao da je opljačka.

Brazilska UFC takmičarka Polijana Vijana doživela je tokom vikenda neugodnost kada je muškarac pokušao da je opljačka dok je čekala prevoz ispred svog stana u zapadnom dijelu Rio de Žaneira.

Kako je ispričala medijima, muškarac joj je prišao i pitao koliko je sati. Shvatila je da nema namjeru da ode jer je sjeo pored nje. Tražio joj je telefon i rekao da ne smije reagovati jer je naoružan. Potom je rekao da ima “oružje” za koje je shvatila da je lažno.

“Bio je baš blizu. Pomislila sam ako je pištolj pravi, neće imati vremena da puca. Ustala sam, udarila ga dva puta, oborila i počela da ga davim. Nakon što sam ga savladala stavila sam ga da sjedne na isto mjesto gde je prethodno sjedio i rekla da ćemo sada zvati policiju”, kazala je.

Naknadno je potvrdila da pištolj nije bio pravi i da ga je napravio od kartona. Policiju je dočekala držeći mu ruku savijenu. Odvezli su ga u bolnicu kako bi mu utvrdili povrede, a ona je dala izjavu.

Saznala je da je muškarac hapšen i ranije, kao i to da je nedavno pušten iz zatvora.

“Rekao mi je da ga pustim i da nije htio ništa da mi uradi. Na kraju je čak i sam rekao da zovem policiju. Plašio se da ću ga još tući”, rekla je Vijana.

Ovo je bio prvi put da je 27-godišnju borkinju neko pokušao da opljačka u Riju, ali u njenom prethodnom gradu Belemu već se susrela s istom situacijom.

Fotografije unakaženog napadača pojavile su se na društvenim mrežama, a objavio ih je i šef UFC-a Dana Vajt.

Muškarac je završio u bolnici, a Vijana je protiv njega podnijela prijavu.

 

Izvor:(Novosti.rs)