Fleksibilna poput djevojčice, a ima 72 godine: Kritikuju je da se nepristojno oblači VIDEO

Keiko Guest (72) preko noći je postala svjetski poznata, ali na način na koji vjerovatno nije baš željela. Ova 72-godišnjakinja postala je meta negativnih komentara na TikToku zbog svog “neprikladnog načina oblačenja”.
Profesionalna plesačica želi dokazati da su godine samo broj, a zbog svojih plesnih sposobnosti koje je podijelila na TikToku postala je vrlo brzo poznata. Ljudi se tako dive njenoj kondiciji koja nije karakteristična za njene godine, no neki su joj ipak kritikovali odabir odjeće za koju smatraju da previše otkriva i da bi trebala birati komade koji su “primjereniji njenim godinama”.
Ali, čini se da 72-godišnju zvijezdu TikToka ti komentari ne diraju previše pa im je čak odlučila odgovoriti. Objavljuje videe u kojima ismijava svoje hejtere dok im pokazuje odjevne kombinacije koje često uključuju majice s dubokim dekolteom i kratke haljine s čizmama do koljena.
@keikoguestofficial #leg #trend #ballet #dancer #shoes #ootd #fyp #foryou ♬ Wannabe (Sped Up Version) – why mona

Ova 72-godišnjakinja progovorila je i o svojim problemima s mentalnim zdravljem, a postala je poznata i po svom pozitivnom pogledu na život. Snažno se zalaže i za kupovinu korištenih proizvoda te često dijeli odjeću koju je kreirala od korištenih predmeta.
Njena atletska građa mnogima je fenomenalna, a jedan joj je pratitelj poručio:
“Vau prekrasno. Nadam se da ću izgledati jednako dobro kao ti kada budem imao 72 godine!”
@keikoguestofficial #ootd #fashion #fyp ♬ Super Freaky Girl – Nicki Minaj

Na pitanje koja je tajna njenog mladolikog duha i izgleda, Keiko je odgovorila:
“Radim s tinejdžerima više od pola vijeka. Podučavala sam, usmjeravala, trenirala, kostimirala ih, naučila ih držanju. Mogu to učiniti i u snu.”

Ostavite komentar: