“Drži se ti kuhinje”: Poznati kuvar čestitao Novu godinu, pa ga pratioci ismijali VIDEO

Salt Bae sinoć je na svom Instagram profilu objavio snimak u kojem je svojim pratiocima poželio uspješnu godinu. Međutim, mnogi korisnici Instagrama su po prvi put čuli kako zvuči i to ih je iznenadilo.

Slavni kuvar i influenser Nusret Gocke poznatiji pod imenom Salt Bae iznenadio je svoje pratioce videom u kojem čestita Novu godinu. Mnogi od njih su po prvi put imali priliku da čuju kako zvuči slavni kuvar i iznenadili se kako mu je izgovor engleskog jezika jako loš.

“Pozdrav svima. Jako sam ponosan na samog sebe zato što smo uspjeli. 2022. godina je naša najbolja godina. Nadam se još da će i 2023. godina biti naša najbolja godina. Želim svima najbolje. Srećna Nova godina. Jako sam srećan zbog svih vas. Dobrodošla, 2023. godino. Spremni smo, čekamo te”, poručio je Salt Bae u ovom videu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Ispod ove objave, nizali su se zanimljivi komentari. Mnogi pratioci na Instagramu bili su začuđeni, jer nisu znali da on uopšte govori i uporedili ga sa slavnim likom – Mr. Binom, koji u svojim epizodama gotovo nikada ne govori.

Čovječe, drži se radije kuhinje – napisao je jedan pratilac.

Nakon ovog govora, svi Englezi su napustili zemlju – glasio je drugi komentar.

Nemojte ga kritikovati, svi ste aplaudirali dok je on šamarao komad mesa. Zašto ste toliko iznenađeni? On je isti od početka – poručio je jedan od korisnika Instagrama, prenosi Klix.

Prisjetimo se da je Salt Bae poznat po raznim ispadima na društvenim mrežama pa je tako nedavno prisustvao na finalnoj zabavi Svjetskog fudbalskog prvenstva gdje je držao trofej, iako po pravilima njemu to nije dozvoljeno.

Ostavite komentar: