Došao u McDonald’s po hranu: Mušteriji greškom dali nešto mnogo vrijednije

Josiah Vargas, na TikToku poznat kao @dookiedeoboy, u videu koji je objavio ispričao je kako mu je prilikom posjete jednom McDonald'su u Sjedinjenim Državama, uz narudžbu, uručena vrećica puna novca.

“Upravo sam otišao u McDonald's i dali su mi moj McMuffin i ovu vrećicu – ali što je to? Njihov polog. Zašto? Samo nekoliko hiljada dolara ovdje. Šta je ovo? Zašto bi to učinili? Pretpostavljam da ga sada moram vratiti jer sam dobra osoba”, rekao je Josiah u videu.

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound – Josiah Vargas

U prikazu se vidi Josiah kako ulazi u poslovnicu brze hrane noseći torbu punu novca prije nego što upita radnika: “Perete li vi ovdje novac?” Nakon što su vidjeli novac, jedan radnik je rekao: “O moj Bože, stvarno te želim zagrliti”, dok su ga drugi radnici hvalili što ga je vratio.

“Svi su me samo grlili, zahvaljivali mi i plakali, a ja, čini se, dobijam besplatan McDonald's mjesec dana. Kad sam ponovno krenuo na posao, pozvali su me da se vratim i dali mi 200 dolara. Učinite dobro ljudima, vratite 5.000 dolara i dobijte 200 dolara i besplatan McDonald's mjesec dana”, dodao je.

Video je pregledan više od 2,1 miliona puta u samo nekoliko dana, a korisnici su ga takođe pohvalili što je vratio novac.

Ostavite komentar: