Domišljato: Pogledajte trik kojim mama provjerava da li sinovi dižu dasku na WC šolji VIDEO

Jedna mama je na TikToku nedavno otkrila genijalan trik kojim provjerava da li njeni sinovi dižu dasku na WC šolji kad idu u toalet, pa su mnogi priznali da planiraju da primjene njen lukav princip.

Složiće se mnogi roditelji da nije toliko teško dijete naučiti da koristi toalet, ali da umije da bude izazov podsjećati ga iznova i iznova da taj toalet za sobom uvijek ostave u redu. Korisnica Tik Toka po imenu Keti otkrila je u videu trik uz koji je saznala koliko su njeni sinovi zapravo pedantni.
Naime, ona je odlučila da novčanicu od 20 funti zalijepi ispod daske. Ako dječaci zaista dižu dasku kao što tvrde, nemoguće je da ne bi čula povike oduševljenja. S druge strane ovako ih je podstakla da je dignu, pa makar samo da bi provjerili ima li novca ispod. Ovaj njen trik oduševio je mnoge, posebno žene kojima je noćna mora to što muškarci u kući ne dižu dasku WC šolje dok vrše malu nuždu.

ARVE Error: No oembed src detected

ARVE Error: No oembed src detected

ARVE Error: Need Provider and ID to build iframe src.

A nakon ovog Ketinog snimka jedna korisnica TikToka je došla na ideju da se novčanica stavi i u rolnu toalet-papira jer je njeni ukućani ne mijenjaju ni kada se potroši. Međutim, druga je rekla da to može i da izazove kontraefekat tako što sinovi dasku više neće ni spuštati, prenosi Nova.rs.

Ostavite komentar: