Čimpanza koja surfuje po Instagramu osvojila internet

Zaštitnik životinja Majk Holston, poznatiji na Instagramu kao therealtarzann, nedavno je objavio video jednog svog štićenika, čimpanze imena Sugriva koja poput čovjeka pregledava objave na Instagramu.

Ok, moramo priznati da Sugriva drži mobilni telefon malo preblizu lica, kao nekakav amater, no zastrašujuće je koliko dobro kapira Instagram.

Njegove rukice i pristi bez problema skrolaju kroz feed Holstonovog profila, pa si otvara neki video zmije, pa gleda neke ljude, a na kraju otvara svidio samog sebe kako skače u naručje Holstonu.

Holston radi u Zoological Wildlife Foundationu u Majamiju, a na svojem Instagram profilu često objavljuje razne snimke sebe kako se druži i zabavlja s čimpanzama. Toliko ih voli da ih često naziva svojom djecom.

„Svake noći odem u krevet razmišljajući kako promijeniti svijet i nadahnuti ljude da vole divlje životinje. Zaista bih za bilo koju životinju primio metak. Moja ljubav prema njima je duboka i stvarna i za njih ću živjeti do svog kraja“, napisao je Holston na Instagramu.

 

Izvor:(Telegram.hr)

 

Ostavite komentar: