Buran ljubavni život milijardera: Ilon Mask iza sebe ima tri braka sa dvije žene

Ilon Mask i muzičarka Grjems nedavno su prekinuli nakon tri godine ljubavne veze.

Bivši par i dalje je u dobrim odnosima, tvrdi Mask, te se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu.

Ilon iza sebe ima tri propala braka, ali s dvije žene. Od 2000. do 2008. bio je u braku s Džastinom Mask, a poslije je dvaput ženio Talul Rilej. Prvi put su se vjenčali 2010. godine i tada je brak trajao dvije godine. Već 2013. ponovo su se vjenčali, ali su se razveli tri godine poslije.

Prva supruga ispričala je kako joj je bilo u braku s Maskom. Iznijela je mračnu stranu života s ovim milijarderom.

“U kasno proljeće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro djece. Šest sedmica kasnije poslao mi je poruku da se vjerio s prelijepom britanskom glumicom Talulom Rilej koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles”, otkrila je tada.

Mask i Džastina upoznali su se dok je on još bio student. Iako je bila s njim uz sve uspone i padove, ostavio ju je. Zbog ugovora koji je potpisala nakon vjenčanja ostala je bez svega što je stekla u braku.

“Rekao mi je da moramo otići kod advokata koji će nam pomoći oko financijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije riječ o predbračnom ugovoru”, rekla je tada Džastina. U tom ugovoru navodno je pisalo da njoj nakon razvoda pripada vila u Los Anđelesu, koju će poslije naslijediti njena djeca, da se razvodom odriče bračne imovine te da ništa što su si izrekli za vrijeme braka niti napravili ne smiju spominjati u sudskim procesima.

“Potpisala sam jer sam mu slijepo vjerovala”, rekla je Džastina.

Tvrdi da se Ilon s godinama promijenio i postao zahtjevan. Tjerao ju je da bude, kako je ona rekla, trofejna plavuša. Htio je da posvijetli kosu, više vremena posvećuje izgledu te da se uvijek smješka dok svi oko nje pričaju o politici.

“Nisam se mogla prepoznati. Pretvorila sam se u trofejnu ženu – i bila sam loša u tome. Nisam bila dovoljno orijentisana na detalje da bih održavala savršenu kuću ili bila savršena domaćica. Nisam mogla više sakrivati dosadu kada su muškarci razgovarali, a žene se smiješile i slušale. Nisam bila zainteresovana za botoks, šminku ili skrivanje ožiljaka od carskih rezova. Bez obzira na to što sam to isticala, Ilon me tjerao da postanem plavuša”, ispričala je ona u ispovijesti.

Ostavite komentar: