Bizarna greška! Umrla početkom godine, a na dan sahrane porodicu šokirao prizor u kovčegu

Sam čin saznanja da je voljena osoba preminula, dovoljno je težak sam po sebi, a ako nekm slučajem dođe do nepredviđene i bizarne greške pogrebne službe, sve postaje još teže.

Upravo to se desilo porodici jedne Amerikanke, koja je po otvaranju kovčega na ceremoniji, shvatila da se u njemu ne nalazi njihova voljena osoba, prenosi Blic.

Porodica Sonje Vajt rekla je za lokalni kanal ABC 6 da su zatekli nepoznatu ženu u kovčegu kada su došli da se oproste od pokojnice u ponedjeljak u mjestu Kolumbus, država Ohajo u Americi. Kako se navodi, ona je preminula 6. januara u 51. godini života, a telo i sve obaveze oko sahrane, preuzela je Pogrebna služba Marlana Gerija.

“Kada smo otvorili kovčeg, bilo je drugo tijelo u njemu. Sa njenom odjećom na sebi. U njenom donjem vešu. Sa njenim minđušama. Sa njenom perikom. Bili smo veoma iznenađeni. Svi smo plakali. Bilo je traumatično. Niko ne bi trebalo da prolazi kroz to sa svojom voljenom osobom”, rekla je Lisa Harden, Sonjina rođaka, prenosi Insajder.

Sestra preminule, Kišija Givens, rekla je da su pogrebnom zavodu upućeni konkretni zahtjevi, uključujući i crveni kovčeg jer je bila veliki obožavatelj tima “Ohajo State Baketsa”.

“Sve što smo odabrali za moju sestru, izabrali smo s ljubavlju. Upravo ono što smo mislili da će joj se dopasti, pa smo očekivali i da se pogrebna služba prema njoj isto ophodi. A biti tako nemaran prema nečijem članu porodice je neoprostivo”, rekla je ona.

Kćerka Vajtove, Kortni Vajt rekla je da je njena majka iznenada umrla i da je zamjena tijela teško životno iskustvo, učinilo još težim i bolnijim.

Porodica je za ABC 6 izjavila da je pogrebno preduzeće obećalo da će snositi sve torškove sahrane.

Takođe, Vajtovi će uložiti i zvaničnu žalbu Odboru za balsamovanje i pogrebne usluge države Ohajo. Kako su naveli u tekstu iz “Insajdera”, pogrebno preduzeće “Marlan Geri” nije se još uvijek oglasilo na njihove upite kako je i zbog čega došlo do zamjene tijela.

Ostavite komentar: