Biković ponudio Noletu da glumi Teslu

Miloš Biković ponudio je Novaku Đokoviću ulogu Nikole Tesle!

Ova informaciju potvrđena je Telegrafu od osobe upućene u projekat koji priprema Biković, ali naglašava se da su male šanse da Đoković pristane, i to samo zbog jednog razloga – manjak vremena.
– To je tačno, ali kako za sada stoje stvari Novak vrlo teško može da postigne da se posveti takvom projektu. On je s oduševljenjem prihvatio informaciju da je u planu snimanje filma o Nikoli Tesli. To je od velikog značaja za nas i Novak je vrlo pozitivno reagovao na Milošev poziv da igra Teslu. Pored ogromnom odjeka koji bi to napravilo, zanimljivo je i to koliko Nole liči na Teslu – kaže izvor.
Nikada nije krio koliko se divi Tesli
– Jedan od ljudi kojima se cijelog života divim, iako nisam živio u njegovoj eri. Ostavio je ogromnu zaostavštinu svima nama. On se zove Nikola Tesla. Mnogi koji gledaju vjerovatno znaju ko je on. On je jedan od najvećih razloga zašto imamo ovaj ‘live’ i sve što je bežično je njegov izum. Jedan od njegov citata koji često ponavljam je da čovek mora biti razuman da razmišlja jasno, ali može da razmišlja duboko i da bude prilično lud. On je shvatio značaj očuvanja mirnog uma, povratka sebi… Težiti ka tome da bude u perfektnoj harmoniji. Vibracija mu je dozvoljavala da kreira i onda je mogao da koncipira sve svoje naprave, izume, ideje… – rekao je Đoković.

Podsjećanja radi, Biković je u Sankt Peterburgu potpisao protokol o saradnji na projektu “Tesla”, sa ruskom Nacionalnom medijskom grupom. Rusi ulažu dva miliona evra, a u planu je snimanje filma i serije.

Izvor: Srpskainfo

Ostavite komentar: