Zorica Brunclik vjeruje Kemišu: Ja sam riba do bola, poslije mene trava ne raste

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš jedan su od najskladnijih ljubavnih parova na estradi, s višedecenijskim “stažom”, a recept za uspjeh nemaju.

Nisu ih pratile priče o razvodu, mada su jednom, doduše, sami htjeli da je plasiraju.

“Mi smo htjeli da napravimo intrigu. Poslije 12 godina izdali smo CD, kaže Miroljub: “Daj nešto da napravimo, da se vrti, vidiš kako ove paparaco nahvata kao u kupatilu? Hajde da napravimo da sam te prevario, ostavio”, a ja mu kažem: “Mene toliko vole žene, tući će te na svakom koraku”, kroz smijeh se prisjetila Zorica u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Ne bih mogla neki recept da dam, mogu da posavjetujem i kažem iz iskustva. Mi nismo zajedno, mi smo mnogo, 24 sata zajedno! I kod nas ima raznih sukoba mišljenja, kao hepo kocke smo – kaže Zorica, koja priznaje da se često duri iako zna da nije u pravu.

I kad nisam u pravu, ja se ljutim! Prošlog ljeta kaže mi on: “Ma, prešla si svaku mjeru! Kad si kriva, ti se i tad ljutiš”, on otišao, pitam ga gdje će, kaže on: “Šta te briga, odoh u grad”. Prođe dva minuta, vraća se on i nosi fiksni telefon: “Ništa, ako ti treba nešto, da me zoveš da ti kupim”.

Danas savršeno funkcionišu, ali je bilo prilagođavanja ranije, na početku.

“Nisam ljubomorna. Nema kontrole gdje je otišao, kad će da se vrati… On takođe nema razloga da bude ljubomoran, a početka se ni ne sjećam, mnogo davno je bilo. Prošli smo u pravom trenutku, kada je neko posuo prašinu, pa rekao: “Hajde, sad ćete vi”. Mnogim stvarima sam se prilagodila kada je on u pitanju, on je zaljubljenik u studio, tehniku, sate provodi tamo, istražuje, ispituje… To mi je u početku mnogo smetalo. Ja ga pitam: “Da li mu treba nešto”, pa mi digne pritisak na 200 i kaže: “Daj mi jednu kafu”, a ja nisam zato došla! To je bilo prve, druge naše godine, a onda sam shvatila da on mnogo voli to i da ja gubim samo ako se takmičim sa tome. Nikada mu se u to nisam miješala. Znate ko je sve prošao kroz naš studio. Ali, ja sam riba do bola, poslije mene trava ne raste. I sad ću ja da jurim, da provjeravam?! Možete da spriječite jednom ili dvaput, ali…”, rekla je ona, prenosi Express/ Pink.

Ostavite komentar: