Zoran Kalezić nakon operacije karcinoma: Otkrio svoju veliku želju

Poznati pjevač Zoran Kalezić vodi tešku životnu bitku. Nedavno je operisan u Podgorici zbog karcinoma pluća, zbog kojeg su mu odstranjeni dijelovi oba plućna krila.

Njegova bitka i dalje traje, a sada je za medije otkrio kako se osjeća, ali i kako teče postoperativna procedura liječenja.

“Kako mogu da se osjećam. Borim se. Sada idem na hemoterapiju, u specijalnu kliniku za plućne bolesti ‘Brezovik’ u Nikšiću. Te hemoterapije su jedina nada čovjeku koji ima rak pluća, one mogu da ‘kupe’ dvije-tri godine života, a ja vjerujem u medicinu. Imao sam neku svoju viziju da se liječim tu, gdje je moj narod. Jer ja sam narodni pjevač, umjetnik naroda. Ako treba da skončam, bolje da to bude ovdje, nego da skončam kao nečiji sluga u inostranstvu”, rekao je Zoran u intervjuu za Novosti.

“Bolest je mnogo skupa. Ne daj bože, nikom! Neću da puzim ni pred kim, ne želim da se ponižavam. Nisam ja mandatorni čovjek, niko me nije postavio na mjesto na kom sam, niti mi je dao mandat. Narod me je odabrao, i od penzije koja iznosi 320 evra, a koju sam stekao svojim radom, živim i lečim se”, dodao je.

Pjevač će 1. februara proslaviti 72. rođendan, a otkrio je i svoju najveću želju.

“Voleo bih da održim još jedan koncert u Domu sindikata, hramu muzike, gde sam mnogo puta izlazio na binu. Prvi put 1972, kada sam koncert poklonio divnoj djeci iz Škole učenika u privredi. Meni je pjesma sve. Pjevaću do poslednjeg daha”, rekao je Zoran.

 

Ostavite komentar: