Zlata Petrović očajna: Moje ljubavno stanje je nikakvo, može i mlađi dečko

Pjevačica Zlata Petrović već skoro 40 godina je na estradi i može se pohvaliti uspješnom karijerom, a uz to je uvijek imala dobar odnos sa kolegama.

Zlata je poznata kao neko ko nimalo nije sujetan, pa su tako u njenom slučaju prijateljstva na estradi moguća. Ona se godinama druži sa Lepom Brenom, koju izuzetno cijeni i poštuje, a za sada je otkrila da je mnogo toga od nje i naučila.

„Brena i ja se intezivno družimo nekih 12 – 13 godina. Neću da je hvalim, ali eto kad se osvrnemo na početak našeg prijateljstva, imala sam potpuno drugo viđenje o njoj. Mislila sam da je nedodirljiva, a kad sam je bolje upoznala, shvatila sam koliko je ona sa svojom porodicom i prijateljima jedna najnormalnija žena. Mnogo toga sam pokrala od nje. Zahvalna sam Bogu što sam upoznala takvu osobu“, rekla je Zlata.

Opšte je poznato da je ipak njena najbolja drugarica, koju naziva i sestrom, Goca Božinovska. Zlata je nedavno bila na svadbi Gocinog sina Mirka Šijana, te se dotakla i trenutka kada se od sreće popela na stolicu.

„Provela sam se fenomenalno na svadbi kod sina moje Goce. Ponijela me je ljubav na toj proslavi, mislim da ni u jednom trenutku, nije bilo degutantno to što sam se popela na stolicu. Mislim da čak na svadbi sina Jova ne bi bila takva. Bila bih sigurno ukočena. Znam po Goci, koliki je to stres i pripreme, a ovdje sam došla odmorna i pripremljena na veselje“.

Petrovićeva je priznala da li priželjkuje da joj se uskoro i mlađi sin Jovan oženi. Takođe, otkrila je kakvu snahu želi.

„Jovan je mlad, tek ima 22. godine. Završava četvrtu godinu fakulteta. Dolaze djevojčice kod njega, upoznajem se sa njima, ali ništa to nije ozbiljno. Ja bih najviše voljela da on nađe ženu, djevojku, da je prošla sve. Upravo pjevačicu. Kad god su mu dolazile djevojčice kući, ja uvijek kažem ‘Kako je fina i vaspitana’, a on mi kaže ‘Molim?’. Te fine su najopasnije. Pjevačice su prije svega, dobre majke, domaćice, tako da bih najviše voljela kad bi se odlučio za njih“, rekla je ona, a na pitanje koja je od pjevačica zapala za oko njenom sinu, Zlata nije htjela previše da govori:

Još kao veoma mlada, Zlata je uplovila u bračne vode. Ona se još kao šesnaestogodišnjakinja udala za čovjeka kojeg nije voljela, a kada je postala punoljetna već je bila u trećem braku.

Iako je imala buran ljubavni život, pjevačica je sada ispričala da nema emotivnog partnera.

„Moje ljubavno stanje je nikakvo. Trenutno nemam emotivnog partnera. Mislim da se to desi. Ja sada i nemam kad za ljubav, jer se uvijek dam cijela. Možda kad završim sa majstorima po kući i nađem nekog“, rekla je Zlata i dodala da joj ne bi smetalo da nađe mlađeg dečka.

„Tu pravilo ne postoje, i niko ne gleda godine. Ne bi mi smetalo da nađem dečka mlađeg od sebe, pa i 10 godina mlađi, što da ne. To apsolutno nema nikakve veze ako se neko slaže“, završila je folkerka, prenosi express/novars.

Ostavite komentar: