Žestoke prozivke po društvenim mrežama: Sin Marine Tucaković udario na Cecu Ražnatović

Sin Marine Tucaković, tekstopisac Milan Laća Radulović, udario je na pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović, pisavši na društvenoj mreži prozivke na njen račun.

 

“Ja sam više između pošto gledam sve te ratne huškače, koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mjesto im je u Holandiji u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca itd, itd”, napisao je Radulović, što su korisnici društvene mreže djelili, pitajući se da li je Marinin sin mislio na Cecu, na šta je on potvrdno odgovarao.

“Ceci su prijatelji odmah poslali ovaj Laćin ispad i bila je šokirana. Razočarala se što je ovako brutalan napad doživjela od Laće, za kog je uvijek bila tu, kao i za sve članove porodice Radulović. Iz poštovanja prema Marini odlučila je da ne reaguje”, rekao je izvor pomenutog medija, pa dodao: “Ovakav Laćin potez ne iznenađuje njegove prijatelje koji tvrde da on u trenucima kada je pod opijatima svašta zna da napiše, za šta se poslije kaje. Jedino im nije jasno kako u podsvjesti nema činjenicu da se Ceca prva našla njegovoj majci za pomoć kada je počela da vodi borbu s opakom bolešću.”

Kako se dalje navodi, Radulović je zanemario čak i činjenicu da se na sve tri pjesme Svetlanine kćerke Anastasije Ražnatović potpisuje kao autor teksta, nego je udario žestoko na njenu majku.

Podsjećanja radi, Ceca Ražnatović je sa Marinom Tucaković godinama veoma bliska i za Marinu i njenu porodicu je uvijek bila tu, te iz poštovanja prema Marini, kako saznajemo, pjevačica ne želi da se oglašava ovim povodom.

Ostavite komentar: