Žestoka rasprava: Severina napokon otkrila istinu o intimnom snimku sa jahte FOTO

Pjevačica Severina Kojić nedavno je objavila fotografije sa slikarom Dimitrijem Popovićem i dirljivom objavom mu čestitala rođendan.

Ona je uz to objavila i nekoliko fotografija koje su nastale kada je ona sarađivala sa njim i pozirala sa njegovim slikama, a to je izazvalo lavinu komentara.
Mnogi njeni pratioci smatraju kako je to neprimjereno, pa su se prisjetili i njenog intimnog snimka nastalog na jahti, a pjevačica se kao nikada ranije upustila u raspravu sa njima.

“Nažalost, kao i snimak koji je ‘slučajno’ pušten u javnost davnih godina… To je pravilo, kada im ponestaje zainteresovanost javnosti, onda ne biraj kako i čime, samo ‘šokiraj’ da se zgroze i sjete da postojiš. Ja da ne pratim ovdje Severinu, ne bih ovo vidjela i ne bi mi se želudac prevrnuo, a vrlo vodim računa o tome koga, šta i zašto pratim… Ali ne vrijedi… S**bu te kad se najmanje nadaš, samo da mi ovde pišemo i jedemo g**na i dižemo rejting, a ona dokonija od nas, pa vidim kao nikada do sada svima odgovara i kao ‘najpametnija od svih’ sve je ‘uspjela da nas pokopa'”, napisala je jedna žena ispod ovih fotografija na Instagramu.
“Samo sam čovjeku čestitala rođendan, a Vi ste došli toliko daleko u tezi da sam Vas čak i pokopala. Istina je samo da sam danas dokona”, odgovorila je Severina jednoj djevojci koja ju je prozvala.

“To sa jahtom Vam nije trebalo. Pa zar mislite da bih išta snimala nenašminkana i pustila u javnost? Ali vidim, pratite i taj dio mog opusa. Niste jedini d**adžija i zato budite srećni, ima vas i množite se i niko vam ništa ne može. Volimo d**adžije i šaljemo im ljubav”, dodala je pjevačica ukazavši time na činjenicu da nije dobrovoljno pustila sporni snimak u javnost kako su mnogi mislili.

Ostavite komentar: