Žestoka “ljubavna” svađa: General policije ispričao svoju stranu priče, pjevačica nije mogla da ćuti

Nakon što je ljubavna svađa između Ljupke Stević i policijskog generala Dragiše Simića završila u medijima, pošto mu je pjevačica razlupala kola i fizički nasrnula na njega, on je iznio prvi put šta se dešavalo.

“Poprilična je šteta, nije prevelika, ali dobro. Ja do sada nisam odgovarao na pozive medija, prvi put da kažem, jeste, zakačila me noktom, plod njene ljubomore. Zašto da ne dođem? Već dugo se piše o meni u toj žutoj štampi i napokon da kažem nešto o sebi i svojoj karijeri. Žene se solidarišu sa Ljupkom, ja ne bih da ulazim u to i ne mislim da je njen gest ispravan. Samo istina i nikako više. Ona je nešto došla sa nekim navodima, nisam siguran da me prisluškivala”, rekao je general Simić, a onda pričao o poznatom Bentliju.

“Ne, to nije istina, definitivno i ovo je prilika da objasnim, famozni Bentli, ja sam sa njim upravljao, urađen je uviđaj, nema trunke istine da je Ljupka upravljala vozilom. Ta priča se godina provlači kroz medije. Ne, ne želim da učestvujem u prepiskama, jeste – nije, ljubavnice ili ne. Ja nikada nisam ni tužio medije, vrlo često je u samom tekstu samo moje ime i prezime istina. Shvatio sam da ne mogu da se borim sa time. Ja sam upravljao, nismo bili pod dejstvom alkohola. Sve je urađeno po zakonu. Meni je taj Benltiji isto kao i sva službena vozila, mi smo dobili od direkcije za oduzete imovine, ako se ne varam. Kad kažu Šarićev Benltiji, pa to nije njegov. Mislim da ovo ne bi trebalo da utiče na moju karijeru, ako ja svoj posao obavljam profesionalno, ne znam zašto bi moj privatan život povezivao sa tim, ja imam 30 godina službe, zavidnu karijeru. Ne vidim razlog da neko moje privatne probleme vezuje za službu. Neugodna je situacija, ja imam četvoro djece, postao sam deda nedavno, težak je period ispred mene da objasnim djeci i supruzi sve. Nisam se čuo sa Ljupkom, vidim da joj je oduzeto oružje, oduzeto je i meni, takav je protokol, oko bezbjednosti nema teme.

Ne mogu ja sada da demantujem Ljupku, da ulazim u privatne stvari. Desilo se, ona je burno reagovala, društvene mreže su uradile svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao napad, ako me je već udarila, bila je histerija, verbalno, pa fizički, tad sam stavio ruke na leđa i izašao. Nemojte da se suočavate sa ženama, šta sam ja trebao, da odreagujem burno, već bi to imalo drugu konotaciju. Iskulirajte, bolje da vam polupa auto nego da vi napravite problem i napadnete slabiji pol. Najvažnije je da se izbjeglo nasilje, ja je neću teretiti, tu prekršajnu prijavu ima, osiguranje će riješiti štetu i nadam se da će se na tome završiti”, rekao je general.

Ljupka se oglasila na svom Instagram profilu nakon njegovog gostovanja i ostavila poruku djevojke koja je podržava.

“Vidim javno osuđuju Ljupku Stević jer je dečku poslije 10 godina veze razbila auto, kao ona je agresivna, a on je žrtva. Svako ko prevari dečka ili djjevojku, zaslužuje da mu se glava sa ramena skine najtupljim nožem, možda i kašikom”, napisala je ta djevojka, a očigledno se Ljupka slaže.

Kako će se dalje ova priča odvijati ostaje da vidimo, piše expresstabloid.

Ostavite komentar: