“Žena mu prijetila razvodom”: Ljuba Aličić ima vanbračnog sina sa kojim nije u dobrim odnosima FOTO

Ljuba Aličić je i te kako dobro poznat domaćoj javnosti budući da decenijama unazad slovi za jednog od najangažovanijih pjevača kako na privatnim veseljima tako i u klubovima.

Ipak, manje je poznato da on ima sina iz prvog braka, koji se, takođe, bavi pjevanjem, a za sve ove godine nije uspio da dostigne očevu slavu.

Ono što je najčudnije u cijeloj toj priči je to da Ljuba i Dejan nisu u dobrim odnosima, ali da su u jednom periodu nastupali zajedno.

“Želio sam da budemo u korektnim odnosima, ali to tatinoj supruzi ne odgovara, ne znam zašto! Za ovih 35 godina samo sam dva-tri puta tražio od njega da mi pozajmi neki dinar, kada mi je slabo išao posao, jer izdržavam ženu i kćerkicu. Ovako mi nikad ništa nije dao, a iskreno, nisam ni tražio. Maske su pale prošle godine, kada je trebalo da tata i ja pjevamo u jednoj diskoteci van zemlje.

Njegova žena je tad počela da plače i da mu prijeti da će se, ako bude pjevao sa mnom, razvesti od njega. Poslije toga smo imali nekoliko nastupa po Bosni, a ni tada nije pričao sa mnom. Obojica krenemo iz Šapca, svako za svoj groš i idemo na nastupe. Svako sjedi za svojim stolom, kad dođe vrijeme da pjevamo, izađemo zajedno na scenu i tamo je sve super. Poslije nastupa svako ide na svoju stranu” ispričao je Dejan za domaće medije 2012. godine, dok je o cijeloj toj situaciji Aličić svojevremeno za Skandal kratko izjavio: “Tačno je da ne govorimo i tako će i ostati.”

“Pomagao sam mu i želio da uspije u ovom poslu, ali on je neradnik i lijen. A postoji još jedan mnogo jači razlog koji ne želim da otkrivam za javnost”, rekao je.

Ostavite komentar: