Žena – majka za primjer! Dejana je rođena bez obje ruke, ali način na koji brine o kćerkici oduševljava VIDEO

Dejana Bačko, poznatija kao “Devojka sa krilima”, rođena je bez ruku, a nedavno je postala majka i ne prestaje da oduševljava ljude širom regiona.

Ona i njen partner Marko Nježić roditelji su preslatke Lare, a Dejana svoj “posao” majke obavlja bez ikakvih problema.

Hrani, presvlač, uspavljuje… Bukvano sve što rade i druge žene koje nemaju nikakav hendikep. Tako je Dejana objavila video kako svoju nasljednicu vadi iz kreveca, stavlja u kolica, sprema hranu, zatim Laru prebacuje na krevet, namješta i hrani… Zaista fascinantno!

Sve to ova mlada mama uradila je uz pomoć nogu. Nema ruke ali nikada nije dozvolila da je to sputava. Naučila je da svoje tijelo koristi na drugačiji način i da živi život baš kao svaka druga osoba koja nema sličnih problema.

Dejana osim što se savršeno snašla u ulozi majke, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama često dijeli i objave sa putovanja, uspješna je i slikarka, zbog čega nije ni čudo da je uzor mnogim ljudima, posebno ženama.

“Svaka čast”, “Žena, kraljica”, “Ti si primjer i uzor”, “Mnoge žene treba da se ugledaju na tebe”, “Samo naprijed, neka vas dragi Bog čuva”, samo su neke od poruka divljenja i podrške koje se mogu vidjeti ispod njenih objava!

Ostavite komentar: