Željko Šašić o odnosu sa kćerkom: Ne doživljava me kao roditelja i kao nekoga ko brine

Folk pjevač Željko Šašić (52) ima karijeru dugu 28 godina. Vrokeme njegovog bivstvovanja na šou-biznis sceni obolkežili su hitovi, mokenjanje izdavačkih kuća, ali i skandali koji su se uvijek ticali njegovog ljubavnog života.

Naime, gostujući u emisiji “Milizam” Šašić je naglasio da skandale koji ga prate nije on izmišljao već su mu ih nametale žene s kojima je bio. Osim toga, Željko se osvrnuo na odnos sa svojom kćerkom Sofijom koju je dobio u prvom braku.

“Moja kćerka je dijete koje je odrastalo u sredini gdje je bilo neminovno da bude na medijskom piku. Da se nisam razveo, ona ne bi bila u toj situaciji”, počinje pjevač, i dodaje:

“Nisam znao kako da se borim protiv toga. Ona se danas bavi poslom koji je vezan za medije i ako može to da kontroliše, neka joj je srećan put. Kada joj se desi neki skandal, mene ne pita za savjete, vjerovatno pita neke druge. Tješim sebe da svako plaća neku cijenu svojih odluka. Naš odnos je danas jako čudan i to mi smeta jer se ne razumijemo. Mislim da me kćerka nije doživjela kao roditelja i kao nekoga ko brine. Bio sam i ja u tim godinama, ali neću dozvoliti sebi da ne budem tata jer šta ću onda biti?!”

Folk pevač je prokomentarisao i optužbe bivše djevojke da je navodno bio nasilan i da se s njim osjećala kao robinja.

“Ne bih rekao da su mi žene došle glave. Nikada ih nisam uzimao u usta i pričao o njima. Šta je bilo – bilo je… Žao mi je što se raspadaju veze, ne samo moje već i tuđe, ali to se dešava i to je život” kaže Šašić, i dodaje:

“Uglavnom sam fer igrač i od mene svi mogu samo da uče. Zasmijava me to da sam nasilnik. To su sve izmišljotine i gluposti. Kada me neko ozbiljan pita da li je to tačno, ja kažem da gledam šta sve klinci rade, igrice sa robovima i gospodarima pa kradem te fore”, kazap je Željko.

Ostavite komentar: