Žele promjenu: Brojne slavne ličnosti najavljuju da će napustiti Ameriku ako Tramp opet pobijedi

Riki Martin, Brus Springstin, Džon Ledžend i Krisi Tigen samo su neki od poznatih osoba koje su rekle da će napustiti Ameriku ukoliko Donald Tramp ponovo pobjedi na predsjedničkim izborima.

Kako su poručili, iscrpljeni su od sramotnog načina na koji vodi zemlju. Brus Springstin je otvoreno kazao kako će otići iz svoje zemlje ako ne pobijedi Džo Bajden.

“Ako izaberemo Trampa, a nećemo, odmah predviđam da će on izgubiti, ali ako se kojim slučajem dogodi da ga izaberemo, vidjećemo se na nekom drugom mjestu”, poručio je Brus nedavno.

Kazao je da će se preseliti u Australiju. Roker ne krije svoje antipatije prema Trampu, pa je tako kazao i da Bijeloj kući treba egzorcizam.

Muzičar Tomi Li ispričao je da će se preseliti u Evropu ako Tramp dobije podršku za naredne četiri godine.

“Kunem se Bogom, ako se to dogodi, idem u Veliku Britaniju. Odlazim odavde. Vraćam se svojoj domovini, otići ću Grčku i uzeti kuću na jednom od njihovih ostrva”, kazao je.

Veliki simpatizer Bajdena je i pjevač Riki Martin, a koji je takođe kazao da bi s porodicom napustio zemlju ukoliko Donald pobijedi, ali je dodao da će, ukoliko se to desi, ipak ostati i boriti se.

“Moramo ostati ovdje i boriti se za naša prava i za ono u što vjerujemo. Podržavam Bajdena oduvijek. Mislim da je on jedina opcija koju imamo i da je odličan, u politici je cijeli život. Ovo je trenutak. Moramo se udružiti i biti glasni kako bismo usmjerili naciju”, kazao je pjevač.

S druge strane, slavni supružnici, manekenka Krisi Tigen i muzičar Džon Ledžend razmišljaju o tome da odu iz Amerike. Kažu da su iscrpljeni od sramotnog načina na koji predsjednik Tramp vodi zemlju.

“Ovdje smo se rodili i odrasli, naša porodica je tu. Bilo bi teško otići. Ali ne znam šta se drugo može učiniti kad imaš vođu koji nastoji uništiti demokratiju”, kazao je Ledžend.

Ostavite komentar: