“Zaljubili smo se na prvi pogled”: Tozovac opisao kako je upoznao svoju Emiliju

Na domaćoj javnoj sceni drugog dana 2021. desilo se prvo vjenčanje.

Čuveni pjevač Predrag Živković Tozovac i Emilija Mima krunisali su vezu dugu 40 godina, a ljubav je simpatijama počela na prvi pogled. Mlada je služila kiflice, a mladoženja je goste posluživao kafom, glase neki od detalja sa vjenčanja koje je objavljeno u najužem krugu prijatelja.

Na snimku sa vjenčanja vidi se da bilo baš veselo, a kako je Tozovac rekao dan nakon slavlja, tek će biti veselja jer on sa suprugom priprema nešto veliko.

Tozovac i njegova supruga slavili su i krajem januara prošle godine kada je legendarni pjevač proslavio 84. rođendan na jednom splavu u Zemunu, tu rođendansku žurku organizovala je Emilija Mima koja je partnera iznenadila ogromnom tortom i vatrometom. Emilija Mima i dvije decenije stariji Tozovac u vezi su četiri decenije. Impoznatan staž poznati par želio je da kruniše brakom i 2016. Svadba je odložena jer se pjevač razbolio.

“Tozovac i njegova vjerenica planirali su da se vjenčaju 22. januara, na njegov 80. rođendan. Međutim, zakazali su novi datum i svadba će biti u martu. Ne planiraju ništa veliko, okupiće prijatelje, otići kod matičara, a zatim napraviti malu proslavu u jednom restoranu”, ispričao je izvor za Alo, a onda se odustalo i od martovske svadbe.

“Poslije 35 godina ljubavi, red je da se to kruniše brakom. Mima i ja smo prijatelji, prije svega, i ne možemo jedno bez drugog. Jesam veliki vjernik, ali svadbe neće biti u crkvi, samo ćemo obaviti građansko vjenčanje i moja Mima, koja mi je dugogodišnja vjerenica, da se tako izrazim, postaće moja supruga”, rekao je tada Tozovac.

“Zaljubili smo se na prvi pogled”

Pjevač je jednom prilikom otkrio i kako je počela njegova ljubav sa Emilijom Mimom.

“Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Zaljubili smo se čim smo se ugledali. Njoj sam napisao pjesmu “Mima”, koju sam objavio u knjizi. Inače, njeno pravo ime je Emilija. Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najljepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često je voljela da kaže: “Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je bila u staračkom domu. Ja se slažem s njom”, ispričao je Tozovac pa poručio: “U ovim godinama nigdje mi se ne ide, ne putuje mi se… Dovoljna mi je moja Mima i ljubav koju imamo”, prenosi Žena Blic.

Ostavite komentar: