Zadrugarka želi opet da bude mršava: Miljana Kulić smanjuje želudac

Kontroverzna Nišlijka Miljana Kulić sprema se da ispuni svoju najveću želju, o kojoj je nebrojeno puta govorila dok je bila stanarka Bele kuće u Šimanovcima.

Naime, Miljana se zaputila u Tursku, tačnije u Istanbul, kako bi uradila operaciju smanjenja želuca, a u toj namjeri društvo joj prave njena majka Marija Kulić, kao i dečko Nenad , javnosti poznatiji kao Bebica.

Miljana je danas krenula sa aerodroma u Skoplju put Turske, gdje će je dočekati najbolji tim ljekara, a neposredno pred polazak oglasila se Marija Kulić:

Miljana se odlična osjeća, a i mi sa njom. Nema tremu zbog operacije i jedva čeka da stignemo u bolnicu. Trenutno se nalazimo u hotelu u blizini aerodroma u Skoplju, koji je više nego prelijep. Odmaramo se, zezamo, smejemo, sve je pozitivno i čujemo se kada budemo bile u Istanbulu. Veliki pozdrav za sve.

Nakon izlaska iz rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić je od nekoliko klinika specijalizovanih za operaciju smanjenja želuca dobila ponude da uradi taj zahvat, ali se u dogovoru sa porodicom opredijelila za najbolju, budući da su joj ponudili fantastične uslove; plaćen put, smještaj, kao i besplatnu operaciju, koja inače košta između 5.000 i 7.000 evra, a uz sve to, Kulićeva će po povratku u Srbiju postati zaštitno lice klinike za teritoriju Balkana, prenosi express/objektiv.

Ostavite komentar: