Zaboravili je u najtežem periodu: Marini mnogi pjevači dugovali silne sume novca za tekstove

Marina Tucaković preminula je poslije duge o teške bolest, a biće sahranjena u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, po njenoj posljednjoj želji.

Doživjela je najveću tragediju kada je 2008. ostala bez mlađeg sina Miloša, koji je preminuo u 24. Godini. Mnogim pjevačima je napravila karijere, za koje je radila do posljednjeg dana, a kako saznaje Kurir, Tucakovićeva je tokom borbe sa opakom polešću, navodno napisala i testament.

Kako tvrdi izvor Marina je iza sebe ostavila testament u kojem se nalazi njena zaostavština muzičkih djela, ali i pojedina imena sa muzičke scene za koja nije željela da čuje.

“Marina je dugo bolovala, a tokom tog liječenja imala je vremena da razmišlja o svemu i radi na brojnim tekstovima za mnoge pjevače, uz pomoć sina Laće. Tokom borbe sa kancerom napisala je i testament, jer joj je zdravstveno stanje iz dana u dan naglo osciliralo. Marina je testamentu pored prijatelja i porodice pomenula i brojne pjevače kojima je posljednjih godina radila tekstove, gdje je istakla da se u neke i razočarala, te da su brojni tekstovi ostali nedovršeni, jer je na neke saradnike kivna. Kako je i sama neposredno pred smrt javno isticala, dok je bila u punoj snazi mnogi su je zvali i tražili karijere, a posljednjih mjeseci sve slabije, što je izazvalo revolt kod legendarne pjesnikinje”, priča izvor blizak Marini Tucaković, pa dodaje:

“Mnogi pjevači su joj dugovali silne sume novca za tekstove, i zavlačili je, a sa druge strane javno isticali da su dobri i prižali joj podršku, kao da se ništa ne dešava. Marina to nikada javno nije željela da ističe… Svi znamo koliko je bila veliki čovjek”, dodaje izvor.

Ostavite komentar: