Zaboravila da ju je natjerao na abortus: Viki i Marko “zakopali ratne sjekire” FOTO

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović obnovili su svoju romansu nakon izlaska iz rijalitija Zadruga.
Iako su njih dvoje u početku negirali da su riješili nesporazume i brutalne okršaje iz Bele kuće odlučili ostave iza sebe, sada su “promijenili ploču”.
Viki je prije nekoliko dana na svoj Instagram profil okačila fotku sa Markom. On je ljubi u obraz, a ona je u opisu napisala “Moja beba”. S druge strane, on je na svojim društvenim mrežama objelodanio da je izbacio novu pjesmu ” Hormon ljubavi”, a u spotu je, ni manje ni više nego Viktorija. Napisao je da je svjestan da će ih mnogi “popljuvati” nakon svega što je bilo, ali da ipak u cijeloj ovoj priči treba gledati “ono što je lijepo”.

Podsjećanja radi, Viki i Marko započeli su vezu u Zadruzi. Osim sek*a pred kamerama njihovu ljubav svih mjeseci u rijalitiju pratile su brutalne svađe, uvrede… nerijetko i udarci. Nakon što je Viki ostala trudna, Marko je tražio “pomoć porodice”. Osmakčići su iscenirali smrt oca Franje kako bi Marko izašao iz Zadruge. Nakon toga Viki je odlučila da abortira. Činilo se da nikada neće oprostiti niti zaboraviti, ali ipak – sve je ostalo samo na riječima!

Ostavite komentar: