Za Zlatu Petrović godine su samo broj: Ja sam kao vino, što sam starija to sam bolja

Folk pjevačica Zlata Petrović za mjesec dana puni 60 godina, a kako kaže, izgleda i osjeća se mnogo mlađe. Za nju su godine samo broj koji ne utiče ni na njen izgled ni na njeno ponašanje. Pevačica je otkrila tajnu svoje mladolikosti i seksepila kojimа zrači.

– Ja sam kao vino, što sam starija to sam bolja – rekla je kroz smijeh pa dodala:

– Frajeri me muvaju i dalje. Lagala bih kad bih rekla da mi ne prilaze. Ima tu i starijih i mlađih… Moram priznati da mi to i te kako prija jer se osjećam kao dobra riba – rekla je pjevačica kroz smijeh.

– Ja mislim da ih, osim izgleda, kod mene privlači energija, duh kojim zračim. Imam tu neku harizmu kojom sam čitavog života privlačila dobre frajere. Bukvalno su ludjeli za mnom, a lude i danas iako imam 60 godina – kaže ona. Ipak, bilo je i onih koji su joj tokom života zadavali muke.
– Lomili su i meni srce, nije da nisu, ali i ja sam njima jer to nikada ne može biti jednosmerna ulica. Ja djelujem kao jaka i hrabra žena, ali sam negdje u dubini duše veliki slabić i emotivac. Uvijek osjetim kada se bliži kraj pa preduhitrim partnera i prva odem. Teško podnosim da budem ostavljena – objašnjava Zlata i ističe da je trenutno sama.

– Ja volim da za sebe kažem da sam djevojka, ali baba-djevojka. Što se mog izgleda tiče, on je ovakav kakav je zbog toga što ja volim ljude, život, muziku, veselje, smijeh, a sve to me čini i ljepšom i mlađom – zaključuje ona.

Ostavite komentar: