Za njima se svi okreću: Ovo su najljepši znakovi Zodijaka

Ljepota jeste u oku posmatrača, ali kao i osobine i karakter, može biti predodređena horoskopskim znakom.

Zato, donosimo vam koja se tri znaka Zodijaka ističu po ljepoti od ostalih.

Vaga

Ovim znakom Zodijaka vlada planeta Venera i zbog njenog uticaja, Vage imaju najljepšu fizionomiju. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak. Njihov najveći adut su im ispravljena leđa. Vode računa o eleganciji i da ostave utisak u svakoj prilici. Vage su vrlo prefinjene, otmjene, privlačne i zrače na svakom koraku.

Jarac

Ovaj znak Zodijaka spada među tri najljepša znaka i ima najzgodnije tijelo. Jarčevi, a posebno žene rođene u ovom znaku, imaju prepoznatljivu figuru pješčanog sata i istaknute obline. Lice im je izraženo, a oči velike i često zelene ili plave. Zahvaljujući mirnom pogledu i izraženim očima žene rođene u ovom znaku djeluju poput sanjara. Zaštitni znak im je osmjeh, ali i to što su uvijek dotjerane. Ističu se i dugim i lijepo oblikovanim nogama koje su i njihov najveći adut.

Škorpija

Škorpije imaju vrlo upečatljiva lica. Često zrače posebnim seksepilom, privlače punijim usnama, lijepom kosom i zavodljivim očima. Poput Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišu, neobičnih nijansi. Imaju malo masniju kožu, a tijelo vitko, iako nemaju izražene mišiće. Njihovo najjače oružje je svakako prodoran pogled na koji niko ne može ostati ravnodušan.

Ostavite komentar: