Vrtoglava cifra: Koliko je Prija platila stajlinge za Arenu?

Pjevačica Aleksandra Prijović uložila je mnogo u svoj prvi veliki solistički koncert, a o njenim stajlinzima iz prve dvije večeri se i dalje priča.

Aleksandra je jedna od definitivno najuspješnijih učesnica takmičenja “Zvezde Granda”, čemu svjedoče i tri rasprodata koncerta u Štark Areni.

Aleksandra ne krije ponos, te je tokom obe večeri plakala od sreće pred svojom publikom. U svoj prvi solistički koncert uložila je mnogo truda, ali i novca, a nakon što se pisao o zaradi teškoj milion, sada je otkriveno da je samo za stajlinge potrošila oko 50.000 evra.

Prijovićeva je druge večeri koncerta u Beogradu na sebi imala skupocjene komade, te je samo za crni sako sa srebrnim nakitom dala vrtoglavih 16.500 evra koliko košta na pojedinim sajtovima. Ona je te večeri ponijela i crveni kožni komplet, top i suknju koji je ukupno platila malo više od 7.000 evra, a uz ovu kombinaciju imala je i crne čizme istog brenda koje koštaju tričavih 1.700 evra.

Kada se sve sabere dolazi se do zaključka da je Prijovićeva za dva kocnerta vjerovatno dala više od 50.000 evra na garderobu s obzirom na to da još nismo ušli u trag prvim haljinama koje je nosila na koncertima.

Ostavite komentar: