Vrlo su ljubomorni: Ova tri znaka ne mogu da podnose da njihovi partneri flertuju

Neki horoskopski znakovi su tolerantni u vezama, dok neku umiju da postanu jako ljubomorni. Evo tri znaka koja ne podnose ni najmanji nagovještaj toga da njihovi partneri flertuju sa nekim drugim.

Bik

Bik zna koliko je dodir važan. Ovaj horoskopski znak žudi za dodirom i oni su vrlo senzualni ljudi, pa kada vide svog partnera kako se makar i ovlaš grli sa nekim, mogu da budu veoma ljubomorni. Da se Bikovi pitaju, jedina osoba koju njihov partner treba da dodiruje bili bi oni. Kada njihov partner flertuje sa nekim drugim, to budi kod Bika posesivnost i ljubomoru.

Škorpija

Škorpije su osjetljive, pa kad vide svog partnera kako flertuje s nekim, postaju izuzetno ljubomorne. U nekim drugim situacijama, Škorpije bi možda i razmislile prije nego što reaguju. međutim, ovdje nema kompromisa.

Rak

Većina Rakova bi priznala da ponekad mogu postati malo zaštitnički nastrojeni, ali to je samo zato što toliko brinu o svojim partnerima. Rakovi često razmišljaju kao da osoba koja flertuje sa njihovim partnerom želi da ga ubijedi da ih ostavi. Ako je Rak u nekoj svježoj vezi, bilo kakav nagovještaj toga da njihov partner flertuje sa nekim mogao bi da povrijedi njihova osjećanja, jer će biti jako nesigurni.

Ostavite komentar: