Vranješ o Ivani Jeločnik: Razmijenili smo nekoliko poruka, ali ništa više od toga

Nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH Ognjen Vranješ otvoreno je govorio o vezi sa Ivanom Jeločnik, influenserkom iz Splita.

“Čitao sam i ja o tome na pojedinim portalima. Nisam tome pridavao pažnju, nije prvi put da se tako nešto dešava, ali zadnjih dana postaje pomalo naporno. Ivanu ne poznajem lično. Istina je da smo preko Instagrama razmijenili nekoliko poruka, ali ništa više od toga. Čitao sam svašta. Od toga da sam joj slao poklone, pa do njenih navodnih dolazaka u Belgiju i moram da kažem da to ništa nije tačno”, rekao je Vranješ za “Provjereno.info”.

Fudbaler iz Banjaluke koji se nedavno po drugi put izborio sa korona virusom kroz šalu kaže da ga ponekad zna i nasmijati novinarska mašta, ali da se neke granice moraju znati.

“Svjestan sam da živimo u takvim vremenima i da mediji ‘žive’ od bombastičnih naslova. Vjerujte mi, da imam razumijevanja za to i često pređem preko nekih stvari koje se pišu o meni. Ne želim da ‘talasam’, da dajem povoda i da ‘prodajem’ tuđe novine, ali onda se to koristi. Iz dana u dan čitaš neistine, i jednostavno moraš da odreaguješ. Tako je i sada. Ponavljam, ne poznajem lično djevojku sa kojom me novinari u zadnje vrijeme dovode u vezu”, konstatuje Vranješ te dodaje:

“Izgleda da kojoj god djevojci lajkujem fotografiju na Instagramu odmah sam u vezi sa njom”.

Ostavite komentar: