“Volim ga i da je cijeli u okovima”: Ljubavna priča Tijane Ajfon i Mikse

Starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, bila je zaljubljena i vjerena za Milovana Tadića Miksu, navijača Partizana koji je sada uhapšen jer se sumnjiči da je sarađivao u kruvučnim djelima sa Veljom Nevoljom, a zbog navodne povezanosti sa njima danas je, 2. marta, saslušana i Maksimovićeva.

Naime, Tijana je decembra 2018. godine pisala na društvenim mrežama kako će se udati za svog tadašnjeg vjerenika Milovana, a jedno vrijeme je na Instagramu čak i držala njegovo prezime.

“Malo ko zna našu priču. Baš ovu noć, igrom slučaja on je bio tu noć u klubu, iz zezanja mi rekao ’vodim te sutra kod matičara kad si već u vjenčanici’ tada mi je bio drug… I baš ovaj prst bio je uperen ka njemu… I, eto, poslije 3 godine baš on je taj koji će me, ako bog da, odvesti tamo gdje je htio prije 3 godine! Život je čudooo. Volim te ljubavi”, napisala je ona u jednoj od svojih objava.

Tadić je i tada važio za “opasnog momka”, ali to Tijanu nije sprečavalo da ga voli, a ona je o tome i govorila za Telegraf.rs.

“Kako se osjećam, znaju samo ljudi koji proživljavaju isto. Ja ga volim i da je cijeli u okovima. Nažalost, takva je situacija. Nije lako, ali kad je ljubav u pitanju, mogu da izguram sve”, rekla je Tijana u ispovijesti nakon što je Miksa uhapšen.

U Višem sudu u Beogradu za mart je odloženo suđenje osumnjičenom pripadniku grupe Veljka Belivuka, Milovanu Tadiću, povodom optužbi da je kao član obezbjeđenja noćnog kluba „Tilt”, u decembru 2015. godine gostu kluba Slobodanu Vukiću nanio teške telesne povrede od kojih je ubrzo preminuo.

Na suđenju za ubistvo Slobodana Vukića, koji je stradao u noćnom klubu “Tilt”, svojevremeno se pojavila i Tijana, koja je sa klupe u sudnici bodrila svog dečka.

Sva u crnom, Tijana mu je navodno prišla po okončanju ročišta, nasmiješila se i zagrlila ga. Nije mogao da joj uzvrati zbog lisica na rukama, ali se sve vrijeme smeškao. Uspjeli su da malo proćaskaju, a ona je nakon toga sa advokatima napustila sud, pisali su tada mediji.

“Imali smo neku zabranu posjeta 3 mjeseca, pa je i ovaj susret u sudu bio emotivniji, ali uskoro krećem u normalne posete. On je u pritvoru zbog drugih stvari, za koje će se isto tako dokazati da nije baš tako. U oba slučaja znam da će presude biti oslobađajuće jer ko prisustvuje suđenju zna da nije kriv. Čekaću ga koliko god da treba”, rekla je tada Tijana.

Suđenje osumnjičenom Miksi je odloženo za 11. mart.

Tadić se branio sa slobode, a uhapšen je 4. februara pod sumnjom da je pripadnik grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. U tom slučaju u toku je istraga Tužilaštva za organizovani kriminal protiv Tadića zbog sumnje da je počinio krivična djela zločinačko udruživanje i trgovina drogom.

Ostavite komentar: