Voditeljka opet o vezi Tanje Savić i Draška Stanivukovića: Čudno objašnjenje kako je saznala za njihovu tajnu

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je progovorila o vezi pjevačice Tanje Savić sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

“Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donijela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede”, smatra Jovana Jeremić.

“Draško je bio slobodan, tako da ovdje niko nije ugrožen”, oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

“Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli”, pravdala se voditeljka.

Jedna od najkontraverznijih TV lica otkrila je kako ima telepatsku vezu sa malim zelenim bićima poznatim kao vanzemaljci.

“Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića”, rekla je Jovana Jeremić na televiziji “Hajp”.

Da podsjetimo, Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov”, rekla je kako je Tanja Savić bila u vezi sa mladim političarem iz BiH.

“Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je?”, uz osmijeh je otkrila Jovana.

Mediji su ubrzo objavili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznijela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

“Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Ljetnju avanturu”, objasnila je Jovana.

Ostavite komentar: