Viki Miljković zbog Atomske Mine “podbola” Mariju Šerifović: Razlog je Dino Merlin

Takmičarka Atomska Mina, koja se i ove subote predstavila u “Zvezdama Grada”, svojom interpretacijom navela je Viki Miljković da ironično “podbada” Mariju Šerifović, a razlog je bio pjevač Dino Merlin.

Takmičarka Atomska Mina, čiji je mentor Marija Šerifović, u drugom krugu izvela je baladu Dina Merlina “Da je tuga snijeg“, a potom pjesmu “Još te volim“, koju u originalu pjeva Jelena Karleuša. Za svoj nastup dobila je tri glasa od žirija, zbog čega ju je Saša Popović pustio u baraž.

Međutim, kada je došlo do komentarisanja poslije gostovanja na velikoj sceni, Viki Miljković je prvo pohvalila njen izgled, stajling, energiju i držanje.

“Atomska Mina, dobro veče. Izgledaš fanstastično i imaš taj neki pogled mističan. Kad te vidim na sceni – pun pogodak. Svih šest glasova bi trebala da dobiješ. A, što se tiče pjevanja – jedva. Nego, Mariju da pitam“, kazala joj je Viki, da bi se zati obratila Mariju ironično.

“Je li, Marija, ovaj Dino Merlin, Šumadinac?”, pitala je Viki.

“Pa nije”, odgovorila joj je Marija, a potom je opet Miljkovićeva uskočila.

“Pa mislim sa ovim šumadijskim trilerima…”, kazala je ona.

Marija joj je objasnila da ona nema veze sa trilerima njene kandidatkinje koje je sama naknadno ubacila, te da je na probi fino zvučala.

“Nemoj mene da pitati. Ja jesam mentor i ako nekako otpjevam neku pjesmu i pokažem, pokažem kandidatu i on dođe i otpjeva, stavi svoja tri trilera… Šta mogu ja s tim da radim?“, pravdala se pjevačica, a onda ju je Viki upitala da li joj je ona dozvolila sve te “šumadinske trilere“.

Kada je Marija rekla da nije, Viki joj se izvinila. Ali, onda se Saša Popović umiješao u razgovor pokušavajući da objasni da kad žensko pjeva mušku pjesmu uvijek zvuči drugačije, pokušavajući da opravda takmičarku.

Ipak, uprkos tome što je u prvom naletu imala samo tri glasa žirija, Atomska Mina je u baražu uspjela da se plasira u treći krug takmičenja.

Ostavite komentar: