Veze neslavno završavale: Evo gdje su i šta rade sve žene Darka Lazića

Od kada je dio estradnog života, pjevač ne krije svoje veze koje su se često neslavno završavale.

Lazić je 2014. godine oženio Anu Sević koja je u tom trenutku bila u osmom mjesecu trudnoće, a vjenčai su se u tajnosti. Njihov brak je potrajao do 2019. godine, a u tom trenutku su se sporazumno rastali i starateljstvo nad njihovom kćerkom Lorenom je dato Ani.

„Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvijek bili prijatelji, a pritom imamo kćerku, koju volimo najviše na svijetu“, pričao je Lazić nakon razvoda, ali se situacija nekoliko godina kasnije promijenila.

Naime, Lazić je u jednom intervjuu tvrdio da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa kćerku i da bi dao sve na svijetu da je vidi barem na minut.

Poslije njegove izjave, Ana je na svom Instagramu postavila niz fotografija na kojima je željela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu. Ona je na fotografiji označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

Sevićeva je nakon razvoda pronašla sreću sa sadašnjim suprugom kojem je rodila dvoje djece.

Turbulentan odnos sa bivšom suprugom ponovio se i kada je uplovio u vezu sa Marinom Gagić.

O njihovom odnosu se mnogo pisalo, bilo je priča i da je Lazić vara, što nikada nije potvrđeno. Dok su bili zajedno, pjevač je u jednom trenutku vjerio i planirali su vjenčanje. Marina je rodila sina Alekseja, ali veza sa Lazićem nije potrajala. Gagićeva se uzdržavala od komentara o bivšem partneru, da njihov sin to jednog dana ne bi čitao, ali bi, kako je rekla, “imala svašta da kaže”.

Nakon raskida sredinom prošle godine, Darko je uplovio u vezu sa Barbarom Bobak.

Marina je u međuvremenu odlučila da tuži pjevača zbog, kako je navedeno, neizmirivanja obaveza prema djetetu.

Novi problem je nastao kada je Darkova sadašnja partnerka izjavila da je Marinin i Lazićev sin nazvao “mama”.

“Ako je zaista ona izjavila to, sigurno će Centar za socijalni rad morati da reaguje. Njenu izjavu sam vidjela, pitala sam Darka da li je istina to, ne smije da mi odgovori. Mislim da je ovo sramota izjaviti i, opet kažem, prijaviću ovo Centru za socijalni rad. Ove izjave su pogubne za dječju psihu”, komentarisala je tada Marina.

Od raskida sa Lazićem, Marina je više puta istakla da je konačno pronašla svoj mir.

Prije nekoliko dana Darko i Barbara potvrdili su pisanja medija da su se vjerili.

“Darko i ja smo šetali kroz jedan tržni centar u Americi i on mi je predložio, kada smo prošli pored zlatare da uđemo i pogledamo šta imaju. Kada smo ušli, samo mi je rekao: Biraj (smijeh)! I ja sam izabrala, i to je to. Zna Darko da ja sam taj tip, da je kleknuo na koljena ili tome slično to bi mi već bilo presmiješno, a ovo mi je bilo jako zanimljivo”, ispričala je Barbara.

Ostavite komentar: