Vesna Zmijanac progovorila o sukobu sa Reljom: Neki bi voljeli da me vide razapetu

Pjevačica Vesna Zmijanac progovorila je o zetu Relji Popoviću, nakon glasina da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, te da joj je on čak zabranio da prisustvuje proslavi, povodom rođenja njegove druge kćerkice.

Vesna da je na dan rođenja unuke slavila sa Reljom i njegovim prijateljima u jednom restoranu, ali da na slavlju koje je organizovano uveče nije bila.

“ Što ja moram da idem na proslavu tamo gdje su mladi i gdje su njegovi i Nikolijini drugari i drugarice? Na dan kad se Nikolija porodila bila sa njegovim drugovima, sjedila sam u jednom lokolu, pa sam sutradan vodila svoje drugarice i kod kuće sam imala slavlje za neke ljude. Neki bi voljeli da me vide razapetu, to je druga priča. Čuj, meni Relja zabranio da dođem na slavlje “,  počela je Vesna.

“Mi smo jedana skladna porodica koja je dobila pojačanje, prinovu, mnogi treba da se ugledaju na Nikoliju i Relju, na nas, kao porodicu! Nismo mogli da uđemo u porodilište, prve slike na vagi, pa redom, slao mi je Relja koji je bio na putu iz Makedonije i svu komununikaciju sa njim sam imala do uveče, jer je on komunicirao sa doktorom “,  dodala je pjevačica za Telegraf.

Vesna još uvijek nije vidjela unuku uživo, ali prema slikama koje su joj slali, kaže da je ona “njena bucka”.

Pjevačica je otkrila da ime bebe nije poznato jer ga njena unuka još uvijek nema, a odluku će, uskoro, donijeti Nikolijina i Reljina starijina kćerkica Rea.

“Još nisam vidjela unuku, juče su izašli popodne, Nikolija treba da se odmori, sve je to taze. Idem sutra da je vidim. Imam slike, mala je, mrvica, bucka moja”, rekla je Vesna, a zatim progovorila o imenu druge unuke.

“Sad se vijeća o imenu. Nije to moglo bez sestre da se obavi. Imaju neka tri imena, kroz dan, dva, tri će to da riješe “,  dodala je pjevačica.

Ostavite komentar: