Vesna Zmijanac progovorila o operaciji: Riječi Lepe Brene posebne su za nju

Pjevačica Vesna Zmijanac je prije pola godine operisana u Kliničkom centru Srbije kada joj je ugrađen bajpas, nakon čega se mjesecima oporavljala, a sada je spremna da se vrati poslu i nastupima.

Ona ističe da je možda prerano za ovaj podvig, ali se uželjela mikrofona i publike.

“Dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželjela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pjevam šest mjeseci, nikad za pola vijeka pjevanja. To više nije pitanje para, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro”, rekla je Vesna.

Na pitanje ko joj je pružao najveću podršku, Zmijančeva je otkrila da su gotovo svi njeni saradnici i kolege jednako brinuli.

“Svi, ali baš svi, sa onolikim molitvama i podrškama… Sve kolege, do jednog i cijeli svijet i gazde i menadžeri… Poruka Zlate Petrović mi je bila najdirljivija. Svaki dan mi je pisala pisma i referate. Najslađa je bila kad je šapnula mojoj Nikoliji u telefon ‘Treba li ti para?’, srce moje. Niki joj je rekla naravno da nam ništa ne treba. Nisam smjela da se igram, morala sam da ozdravim”, priča pjevačica i otkriva da njena kćerka Nikolija nija bila za to da se sada vrati pjevanju.

“Nikolija nije bila za to da se vratim, ali vidjela je da sam potonula, da mi onako ne odgovara. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pjevam i da kuvam. Šta da radim po cijeli dan? Moram da pjevam. Ne mogu bez pjevanja i bez naroda. Ne mogu samo da batalim sve”, poručila je Vesna i istakla da se nada da je sinošnji nastup za nju bio lijek.

“Nadam se da će mi večerašnji nastup biti lijek. Pjevanje me je uvijek liječilo… Ja kad pjevam, nemam nijedan problem, ali sutradan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pjevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako”, rekla je Zmijančeva, a zatim otkrila poruku Lepe Brene, koja je posebno raznježila tokom oporavka.

“Javila se i Lepa Brena jedne noći u 23 časova i rekla mi: ‘Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si jedina moja konkurencija i ja tvoja. Podhitno da si ozdravila'”, rekla je kroz smijeh Vesna Zmijanac, prenosi Kurir

Ostavite komentar: