Vesna Đogani o životu u sirotištu: Moja prva sjećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim

Pjevačica Vesna Đogani jedno vrijeme provela je u sirotištu u Zvečanskoj gdje ju je majka Sretena ostavila jer je zbog neimaštine bila primorana na to.

Naime, Vesnina majka zatrudnijela je vanbračno sa pjevačicinim ocem i tokom njenog odgajanja nije imala njegovu podršku. Kada je Đoganijeva napunila godinu dana majka ju je ostavila u sirotištu.

“Moja prva sjećanja su tužna, ali su mi pomogla da se izgradim u životu. Drago mi je da postoje ljudi koji danas vraćaju vjeru u život”, rekla je Vesna i dodala da je život poprilično grub.

“Ja moram da kažem da sam ja na jedan kratak period bila u Zvečanskoj, a kumovi su me izvukli odatle, krstili i imali jak uticaj na moje odrastanje. Moja mama je samo kratak period morala da bude bez mene, ali nakon toga je sve vrijeme bila uz mene. Ona je prva, a zatim moj suprug Đole koji me najbolje poznaju. I moj muž je imao izuzetan uticaj na moje formiranje”, ispričala je pjevačica.

“Kako sam ja rasla i sazrijevala i kroz razgovore sa stručnim licima bolje sam razumijevala sebe. Ono što je siromaštvo prouzrokovalo kod mene je da radim više. Da se uvijek više trudim, da zaradim”, rekla je Veesna u emsiji “Puls Srbije” i dodala:

“Ja i sa malo mogu da napravim mnogo, i da je red, rad i disciplina ključ uspjeha. To je važno da se kaže ljudima. Iza mene je 20 godina rada, a posljedice siromaštva su te da ja danas budem veoma skromna, žena koja se nikada ne predaje i koja ne odustaj”.

Ostavite komentar: