“Veliki komad mog srca tada je otkinut”: Pjevačica sina ostavila u domu za nezbrinutu djecu

Pjevačica Ana Bekuta rodila je sina igora sa samo 17 godina, a tada je sa velikim bolom donijela odluku da nasljednika ostavi u domu za nezbrinutu djecu.

Pjevačica je sina rodila u vanbračnoj vezi. Bila je odvojena od svoje bebe, a okolina ju je osuđivala. I njeni roditelji su se našli na stubu srama, selo ih je ogovaralo, što je nju posebno boljelo. Smatrala je da oni ni za šta nisu krivi, prenosi Blic.

“Poslije strašnih unutrašnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti. Smatrali su me glupačom zato što “to” nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smiješio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući.

Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo”, rekla je Ana za Kurir svojevremeno.

Kako je Ana jednom prilikom istakla rođenje Igora ju je ubrzalo njenu odluku da se bavi muzikom. Danas njih dvoje imaju odličan odnos, a Igor mamu redovno podržava na koncertima i nastupima.

Ostavite komentar: