“Vatreni fan” javne prevare: Dalili preljubnici i njenom ljubavniku stan od obožavateljke

Dalila Dragojević i Filip Car našli su se na udaru javnosti kada su stupili u intimne odnose pred njenim suprugom Dejanom Dragojevićem.

Uprkos tome što su Dalilini postupci zgrozili javnost zbog čega je dobila osudu ljudi postoje i oni koji podržavaju ovaj par, ali i onih koji žele da ulože u njihovu zajedničku budućnost.

Naime, njih dvoje su od jedne vjerne obožavateljke iz Minhena dobili stan u Beogradu, kako bi mogli da započnu zajednički život nakon “Zadruge 5”.

Ona se sada oglasila i rekla kako će svoj stan da pokloni Dalili i Caru.

“Živim u Njemačkoj i podržavam Dalilu već godinama! Nikada nisam bila za to da bude sa Dejanom, nije on dovoljno jak muškarac za nju. Presrećna sam što se pomirila sa Filipom! Imam u Bulevaru dvosoban namješten stan, u koji nikad ne dolazim. Riješila sam da ključeve dam Dalili i Filipu, da žive u njemu do kraja života”, priča ona i dodaje da je spremna da ih finansijski pomogne dok ne stanu na noge.

“Već sam slala Dalili poklone i novac. I opet ću! Pomoći ću i njoj i Filipu dok se ne snađu u Beogradu”, kaže vatreni fan njihove ljubavi a prenosi “Pink.rs”.

Ostavite komentar: