Uraganke u lošim odnosima: U restoranu svaka sjedi za svojim stolom

Odnos Sanje Vučić, Ivane Nikolić i Ksenije Knežević, članica grupe Hurricane, daleko je od idealnog, kao što to one već duže vrijeme pokušavaju da predstave u javnosti.

Kako navodi izvor koji je do detalja upućen u međusobne odnose ove grupe pred raspadom, djevojke su u toliko lošim odnosima da čak izbjegavaju i da ručaju zajedno za istim stolom kada su u nekom hotelu.

“Netrpeljivost između njih tri je dostigla vrhunac, iako se u medijima ponašaju kao da je sve u redu. Kada su van kamera i na turneji, one međusobno skoro i ne razgovaraju. Koliko je to daleko otišlo, svjedoči i činjenica da svaka od njih u restoranu ili nekom hotelu sjedi za svojim stolom”, priča izvor koji ih je vidio u jednom crnogorskom hotelu tokom ljetnje turneje.

On navodi da lažne osmijehe i maske za javnost Sanja, Ksenija i Ivana stave neposredno pred izlazak na binu, kada ih menadžer spoji, kako bi pred medijima i publikom izgledalo kao da je među njima sve u redu.

“One svojom glumom lažu narod da je sve u redu i da su natpisi da nisu u dobrim odnosima lažni. Ipak, situacija je nikad gora. Jedva čekaju da im se završi ugovor i ova oproštajna turneja i da svaka krene svojim putem”, završava izvor, prenosi Express/Espreso.

Ostavite komentar: