“Umrla mi je na rukama, greškom ljekara”: Pjevačica se prisjetila najtežeg perioda u životu

Pjevačica Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez majke, a sada se prisjetila kako je sve to izgledalo.

“Najteži period u životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana sjetim moje Mirjane”, kaže Rada za Hit Informer. Manojlovićeva ističe da je ogročena jer vjeruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

“Moja majka umrla je greškom ljekara. Imala je karciniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlječiv. Kada je imala 37 godina konzilijum ljekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda željeti još da rađa. Liječili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala”, priča pjevačica.

Pjevačica kaže da bi dala sve na svijetu da može da vrati vrijeme i da kaže majci da insistira na vađenju organa. Svjesna je da je to nemoguće, živi sa svojim bolom, ali priznaje da ovaj strašni gubitak nije uspjela ni da otplače kako treba.

“Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala poslije deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: “Idi pevaj”. Ja pevam, a tijelo mi drhti, duša mi se raspada”, priča ona.

Ostavite komentar: