Umjetnice mogu biti dvije: Konstrakta ima dvojnicu u Sloveniji FOTO

Mnogi nikad ne srećnu osobe koje su dosta slične njima. Čini se da ovogodišnja predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta ne mora da ide daleko kako bi se srela sa svojom dvojnicom, pošto naučnica iz Slovenije gotovo u potpunosti liči na Konstraktu.

Prema pojedinim teorijama, svaka osoba na planeti može naći svog dvojnika, čovjeka koji je gotovo identičnog izgleda, kao da su blizanci. Čini se da Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na „Pjesmi Evrovizije“, ima svoju dvojnicu i to ne mnogo daleko od Srbije – u Sloveniji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jerca Legan Cvikl (@jercalegancvikl)

Riječ je o Jerci Legan Cvikl, svestranoj javnoj ličnosti u Sloveniji, koja se, osim što je doktor nauka, bavi i novinarstvom i publicistikom.

Kako prenose Slovenačke novice, Jerca Legan Cvikl nedavno je objavila monografiju „Crna umjetnost“, o istoriji slovenačkog štamparstva, ali i trenutno radi na četiri knjige.

Ana Đurić – Konstrakta

Devedesetih se bavila novinarstvom, a 2009. doktorirala je na Fakultetu za humanističke nauke u Kopru. Bavi se i glumom.

Udata je za političara i ekonomistu Milana Cvikla sa kojim ima dvoje djece, a njena majka Dragica Marta Sternad je 2012. proglašena za naučnicu godine u Sloveniji.

Sličnost sa Konstraktom primijetila je i Jerca Legan Cvikl koja je u jednoj objavi na Instagramu napisala: „Konstrakta, možda smo u nekom srodstvu.“

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jerca Legan Cvikl (@jercalegancvikl)

Zanimljivo je i da se specifični mladež na licu objema nalazi na gotovo istom mjestu.

Ostavite komentar: